VULVERINE ****

Великата вулванска стена! Това е творбата на един британски артист, който е отлял точните форми на 400 женски полови органа, показва ги като музейна експозиция и прави истински епичен паметник на вагината!

Има мъже, чието хоби е да си редят различни бирени бутилки по рафтове на стената, да колекционират пеперуди или да бродират. Дори най-големите играчи в изкуството на свалката обаче едва ли са си и помисляли за нещо подобно на инсталацията на новия ни любим съвременен артист – Джейми Макартни.

Въпреки че Джейми звучи като име на пеленаче, или в най-добрия случай на грозновата луничава женичка, 41-годишният Макартни е нещо много повече – той е колекционер на вагини. Нещо повече, той прави отливки на женски полови органи и ги реди на стената, за да може всички да им се насладят.

Изложбата на Джейми включва точно 400 парчета на възраст от 18 до 76 години – смяааатай! Още повече, че той твърди, че лично е пробвал всеки от моделите си преди да го увековечи.

Целта му е да покаже колко уникална с извивките и формите си е всяка вагина и вероятно косвено да порицае всеки пернишки шофьор, който по кръстовищата се провиква към блондинките зад волана с елегантното „тъпа путка”.   Bnews 2011

Advertisements

Tags: , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: